τον χειροποίητο παραδοσιακό φούρνο στο χωριό..!!
Του ευχόμαστε ''πυρηνικά ψησίματα'' και καλές παρέες..!!



ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ 24ΩΡΟ
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ,
ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΠΥΡΑΣ ή
ΡΕΤΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟ,
ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΜΜΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ
ΟΤΙ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ...
1 σχόλιο:
Οι καλύτερες οδηγίες σε ότι έχει σχέση με το γουρουνόπουλο....
Δημοσίευση σχολίου