Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2009

Ο Χρήστος Αλεξανδράκης έκαψε για πρώτη φορά
τον
χειροποίητο παραδοσιακό φούρνο στο χωριό..!!
Του ευχόμαστε ''πυρηνικά ψησίματα'' και καλές παρέες..!!


Κυρίες Μπίλιω και Ευαγγελία
Θεία Χρυσούλα
Θεία Γιαννούλα Θείος Σταύρος

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ 24ΩΡΟ
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ,
ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΠΥΡΑΣ ή
ΡΕΤΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟ,
ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΜΜΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ
ΟΤΙ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ...

1 σχόλιο:

Heli-pilot είπε...

Οι καλύτερες οδηγίες σε ότι έχει σχέση με το γουρουνόπουλο....