Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013


Ο κύριος Καδιανόπουλος Θεόδωρος μας εκπλήσσει ευχάριστα!
Έφτιαξε με τον παραδοσιακό τρόπο το λεγόμενο
''Τλουμίσιο τυρί''.Είναι το τυρί που ωριμάζει μέσα σε
δέρμα ζώου (μικρό κατσίκι),και γάλα.
Με πολύ μεράκι κατάφερε να δημιουργήσει ένα πολύ εκλεκτικό έδεσμα
χάρη στην υπομονή που τον διακρίνει.
Πολλά συγχαρητήρια που μας το έμαθε και το είδαμε στην πράξη!!





2 σχόλια:

Λουλουδάκης Δημήτριος είπε...

Eντυπωσιάστικα με το μέγεθος της δουλείας που χρειάζεται για να πετύχεις αυτή την θεσπέσια γεύση στο τυρί!!Πολλά μπράβο!!

Georgios Portozoudis είπε...

Θέλουμε δοκιμή