Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013








Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δεντροφύτευση στον προάυλιο χώρο της εκκλησίας απο τα παιδιά του Πνευματικού Κέντρου Νέων του Ι.Ν. Προφήτη Ηλία.Tα παιδιά του χωριού με τον Ιερέα μας έδειξαν το καλό παράδειγμα και προβάλανε με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα του εθελοντισμού!Ένα πολύ μεγάλο μπράβο και σας ευχαριστούμε!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή προσπάθεια αλλά έχω τις εξής δύο απορίες:
Πρώτη γιατί η δεντροφύτευση δεν έγινε κάποια άλλη καλύτερη μέρα ώστε να μην κρυώνουν τα παιδιά και η δεύτερη απορία μου είναι για το ποιος θα φροντίζει αυτά τα δεντράκια….

Unknown είπε...

Η Δεντροφυτευση εγινε με βαση την προγνωση του καιρου.Ηταν η ιδανικοτρρη μερα " συνθηκες". Δευτερον ειναι μεσα σε προαβλιο αρα καποιος υα βρεθει να τα ποτησει. Τριτον κοιταμε τη κινηση και την οικολογικη συνηδηση που πρεπει να αποκυησουν τα παιδια μας. Τεταρτον οταν λεμε οτι τα παιδια ιοθετουν σημαινει οτι θα τα φροντιζουν κιολας. πεμπτον υπαρχει και εναε ιερεας στην εκκλησια που δεν πιστευω να τα αφυσει να δυψασουν τα δεντρα αφου η προτοβουλια ηταν ολη δικη του. Υ.Γ. Χανουμε το Δασος και κοιταμε το δεντρο. Υμαρτον.