Κυριακή 19 Απριλίου 2009


Αφιερωμένη από τον Κύριο και την Κυρία Δουλούδη στην
κόρη τους Κυρία Βλασακκάκη που ζει
στο Delta της Αλάσκας..!
(Ναι μας παρακολουθούν και από εκεί..)

5 σχόλια:

babiskam είπε...

Δημήτρη ευχαριστώ για τη φιλοξενεία της φωτογραφίας στo blog!Συνέχισε την πολύ καλή προσπάθεια!Ένα μεγάλο γεια στους απανταχού Κουφοβουνιώτες σε όλο τον κόσμο!Να είστε πάντα καλά!

ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΗς Δημητριος είπε...

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια...!
Η προσπάθεια για την μεγάλη παρέα με τους συγχωριανούς μας θα συνεχιστεί και αφιερώνεται σε όλους εσάς που είστε μακριά...!!
(Αλήθεια από που μας γράφεις..??)

litsa είπε...

Δημητρη σε ευχαριστω για την φωτογραφια με τους γονεις μου. Αγαπω το χωριο μου, αν και εφυγα εδω και πολλα χρονια το πεθυμησα πολυ, πεθυμησα και τους κουφοβουνιωτες, αλλα πιο πολλη τους γονεις μου τον αδερφο μου και τα ανεψακια μου, ευχωμαι ολοι να εισται καλα.μπορη να σας δω αυτο το καλοκαιρι. Σου ευχωμαι υγεια και χαρα. Σας χερετω Απο την ΑΛΑΣΚΑ

litsa είπε...

Την αλλη φορα θα στειλω φωτογραφιες απο την Αλασκα.

ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΗς Δημητριος είπε...

Παρακαλω...Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χάρηκα που μία απλή φωτογραφία ένωσε δύο τόσο απομακρυσμένες περιοχές..!!!Σε παρακαλώ να μου πεις οτιδήποτε άλλο θέλεις να ανεβάσω στο blog..!!Έυχομαι σε εσένα και την οικογένειά σου καλό κουράγιο,υγεία και χαρά!!Πολύ θα ήθελα να στείλεις φώτο από την περιοχή σας και την πανέομορφη Αλάσκα!!!Γεία σας!!!